Kalau nak famous kena selalu Enterframe yer...
http://marilarilagi.blogspot.com
By: anio anio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Thursday, 26-Nov-2009 16:03 Email | Share | | Bookmark
gambar campur2

ayah di, kanan sekali
aku..
pengantin sampai
View all 51 photos...
xde spesifik event..cuma nak upload gmbr2 kat sini je..

1) kenduri kawin 2 pupu aku, kak long kat klang..
2) kenduri kawin customer aku, org perodua (hana & farhan) kat melaka
3) jalan2 dgn wan kat melaka
4) org2 sipro yg resign
5) kenduri cang (xKMB) n salma (xPC)


Monday, 12-Oct-2009 12:30 Email | Share | | Bookmark
raya 2009

khaulah di pagi raya
mcm org tua je
family ayah di
View all 34 photos...
lama x update..ni saja je nak share gambar masa raya 2009..


Saturday, 30-May-2009 10:03 Email | Share | | Bookmark
aim 2009..jom usha artis

aizat
dafi
reshmonu
View all 32 photos...
men dapat tiket vip dari hot fm utk gi aim kat pwtc, 2/5/09..mula2 malas nak gi sbb malas nak melagho ni,tapi dia dah xde chioce dah, so aku pun gi je la.. excited jugak sbnrnya..
sampai awal,dlm kul 6 (kalau b4 6pm, rate parking mahal, so tunggu kat luar pwtc sampai kul 6)..
pastu gi jalan2 tgk dewan (1st time masuk dewan merdeka pwtc)..bila dah tau kat mana, gi jln2 jap kat the mall sebelah tu...
lps mgrb,kitorg gi amik kot kat dalam keter, maklumla, tiket vip.. pastu gi tgk red carpet (panggil blue carpet sbb celcom sponsor).. best gakla dpt tgk artis dpn mata.. sblm sampai kat red carpet tu, aku nmpk sorg artis ni,aku mati2 ingat sharifah amani..pastu aku cakapla kat men..men mmg sah2 x kenal pun..konon2 nak amik gmbr tp takut..pastu bila dia lalu dpn kamera red carpet, terserlah keayuan dia..men pun menyesalla x amik gmbr awal2..biasala men.. aku pun..
pastu kat dalam, kitorg dok di kalangan kawan2 & family artis..antara yg dekat dgn seat kitorg, nd lala..haha..
pastu tgk show, aim..bla bla bla..
sekali tu, bila nama siti nurhaliza diorg announce dpt award, artis yg kitorg ingat sharifah amani tadi tu naikla pentas utk amik award..kitorg pun blur jap,apa kaitan dia dgn ct.. pastu dgrla siti punya fan club dok jerit2 nama saida-saida.. ooooo..baru ingat...tu kakak siti.. haha..nasib baik x gi approach dia mula2 tadi..kalau x mesti kitorg akan panggil "amani,nak amik gmbr"..mesti dia pun blur..haha..

abis dalam kul 1130.. best jugakla..show yg plg best rossa & faizal tahir..siap rakam video dgn kamera..pastu kitorg gi makan kat damansara mana ntah...
sekianla dulu..


Sunday, 5-Apr-2009 16:19 Email | Share | | Bookmark
gmbr serba serbi

sleme melantak
pokwe n mudin
nije khusyuk
View all 37 photos...
ada gmbr TTS kat taj, TTS kat alamanda, santai kat le meridian & kenduri kawin anak GM kat putrajaya


Sunday, 5-Apr-2009 12:59 Email | Share | | Bookmark
USJ japan

train line dia
jln masuk..
x sabar ni
View all 64 photos...
1st time gi universal studio japan (USJ).. alang2 dah sampai jepun,lajakla gi usj..
hari sabtu tu pack gile sbb jpn cuti 3 hari..
tiket masuk dlm rm 220..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net