Kalau nak famous kena selalu Enterframe yer...
http://marilarilagi.blogspot.com
By: anio anio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Sunday, 9-Sep-2007 03:26 Email | Share | | Bookmark
merdeka trip 07:dari kamera lain n underwater

bilik D11
1st day
team jerteh:musuh utama
View all 99 photos...
akhirnya berjaya curi gmbr dari kamera men utk ltk kat sini.. bukan sumer gmbr ada, cuma yg ada kaitan ngan aku jer.. tp byk jugakla aku amik, dlm 100 g,br...hehe.. xper, men seorang pemurah..

malasnya nak update blog pasal 2nd day n 3rd day!!!
lg satu...tunggu kemunculan entry utk international tatoo show kat fpage ni...


Wednesday, 5-Sep-2007 21:15 Email | Share | | Bookmark
Merdeka Trip 07 : Perhentian

buku n file pasal trip ni (tugas presiden)
surau kat jeti..thn 1955..
dpn opis cocohut resort, jeti kuala besut
View all 36 photos...
mengikut tradisi, merdeka trip akan dibuat utk gi holiday sambil melepaskan tensen.. start ngan pulau kapas (merdeka 04), Langkawi (merdeka 05), Perhentian (merdeka 06), thn ni sekali lagi kitorang pilih perhentian sbg destinasi utk merdeka trip 07.. cuma kali ni dgn wajah berbeza sbb amik pakej lain n member2 baru..

geng2 merdeka trip 07....
anip (presiden), men, yat, zam, zack, borr, feeda, feeza, ummu, mahan, sue, dyan, ct rock, intan, hasma, as, lynn n faiz... sumernya 18 org..

enjoy the pictures.. ni jer yg ada sbb kamera kesayanganku dah rosak kena gigit ikan..sedih woo.. nanti akan curi dari fotopage mahan,men ngan yat pastu ltk kat sini...blom update blog lg utk trip ni..


Saturday, 28-Jul-2007 14:53 Email | Share | | Bookmark
kenduri kawin geng shrdc & biochem

ni kad kawin esah-fadzli
kitorang baru sampai,esah tgh mkn
dah abis mkn..ummu amik gmbr
View all 30 photos...
1. aisyah n fadzli
kenal esah ni masa training kat shrdc dulu..kenduri dia 28 july 07 kat gombak.. antara selebriti yg datang yg aku kenal selain aku ialah feeda,mahan,sue,ummu,hasma,ct rock,zam, zul dan sasha elite.. ni kira pre-gathering sebelum merdeka trip 07 kat perhentian nanti..

2. nadratul n amin
nad ni kawan se-course kat um.. amin pulak dah kenal dah b4 diorang kawin lg..kenduri ni aku wajib gi, kalau x, nad punya bising tu boleh memecahkan gegendang telinga,, kenduri kawin nad kat ipoh 4 ogos tp aku gi yg belah amin kat batu caves, 11 ogos.. aku gi ngan feeda..kitorang sampai kul 3.. org catering tu dah siap kemas dah.. sorila nad, x byk gmbr..

3. capt n yati
capt a.k.a fakhri ni kenal kat kmb lg..pastu masuk course sama jugak kat um.. member serempitan masa kat kolej n vista..buat thesis pun sekali.. aku amik data dia, dia amik data aku.. yati pun sama jugak, satu fac kat um.. diorang couple dari form 4 kot kalau x salah..
aku gi ngan amer..kat sana, kitorang jumpa arnez, nad, amin, Q.. yg lain x sempat jumpa..


Monday, 25-Jun-2007 14:58 Email | Share | | Bookmark
kenduri kawin budak sh3

aku,farid,cang& ali otw ke kenduri kadok kat melaka..
signboard kenduri haq..perut dah lapar
kad kawin haq
View all 51 photos...
SH3 = sains hayat 3, kelas aku masa matrix kat kolej mara banting '99..

12 may 07
saper:haq & roslina
tempat:seksyen 17 shah alam
yg gi: aku, amer, farid dari penang, cang a.k.a encik LP, idrul yg misteri, azril & iztoy..
meeting point:kilang aku..
pasal Haq: mamat kelate yg agak terer main chess ala2 kasparov..famously remembered sbg satu2nya budak banting yang telah memecahkan pintu kelas sbb kena marah ngan cikgu sbb simpan rambut pjg..

23 jun 07
saper:zamil & farhan
tempat:dewan MPS seremban
yg gi: aku laagi, amer, cang, iztoy & che mar dari sarawak..
meeting point: UM
pasal zamil: seorang doktor yg rock..

gmbr2 lain ada kat http://wiztoy.fotopages.com


Sunday, 3-Jun-2007 11:37 Email | Share | | Bookmark
langkawi 07..

ketam
atas bot
adik2 aku
View all 27 photos...
last sekali gi langkawi, tahun 2005, masa cuti2 malaysia ngan yat n men.. masa cuti raya cina thn ni,aku gi langkawi ngan family aku..tp naik speed boat, bukan feri..


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net