Kalau nak famous kena selalu Enterframe yer...
http://marilarilagi.blogspot.com
By: anio anio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  >  >>]    [Archive]
Saturday, 28-Oct-2006 04:11 Email | Share | | Bookmark
berjalan ke sekolah lama..

asrama putera dari jauh
asrama puteri (form6 jer)
dah masuk dlm blok asrama
View all 57 photos...
Sultan Ismail College (SIC) a.k.a Maktab Sultan Ismail, Kota Bharu..

zarir ajak gi sekolah lama kitorang ,utk buat "dokumentari" dalam fotopage http://raykinzoku.fotopages.com dia..aku pun on jerla sbb dah 10 thn tak jejak kaki kat sana..ni sekolah aku masa amik pmr..
gmbr2 kat sini ngan kat fotopage zarir lebih kurang jer tapi dia punya lebih berilmiah ngan lebih byk nilai2 estetika..

p/s : zarir letak gambar kelas masa form 3 kat f/page dia..cuba teka mana aku..tak byk beza pun..hehe



Monday, 23-Oct-2006 03:12 Email | Share | | Bookmark
sebelum raya,kena puasa dulu..

kelana siput..
nyonya kitchen, plaza masalam..
org belanja, kita makanla..
View all 39 photos...
ni sumer gambar2 sepanjang aktiviti bukak posa sepanjang ramadhan thn ni ..
yg paling happening masa "battle of the cameras" kat hotel uitm shah alam..bukak posa ngan geng2 pulau perhentian 06.. kamera "touch screen" men dicabar hebat oleh kamera2 org lain.. hehe..


Tuesday, 19-Sep-2006 09:10 Email | Share | | Bookmark
mari ke kenduri budak pc (edisi sept 06)

signboard tepi roundabout
skill amik gmbr indoor kureng laa
shawal-kodah
View all 18 photos...
1.mawaddah-shawal
17 Sept @ dewan banquet mbsa, shah alam





Monday, 11-Sep-2006 22:45 Email | Share | | Bookmark
mari ke pulau perhentian..edisi "3rd day dan other's camera"

idea saper suruh bangun pepagi tgk sunrise nih??
muka tak cukup tido ni..
gambar aku yg tak seberapa..
View all 81 photos...
kat sini ada lagi 60 gambar dari kamera aku.. ni jer la.. pastu yg lain aku amik sikit2 dari kamera org lain.. letih woo upload gambar nih..

analisis kewangan sempena merdeka trip..
1.pakej 3d 2n(bot gi balik,chalet,makan,bbq,2 snorkeling) = 280
2.minyak:30+38+13+20=101
3.tol:4+2.5+4+2.5=13
4.makan:10+4.5+5.4+5=25
5.parking:3d x 5=15
6.sunrise boat=10
7.kayak=10
8.sumbangan utk mangsa tragedi lipis=5
9.kamera=6

total=185

share duit subsidi dgn yat so sorang bayar 280+100.. worth it babe..

sekian terima kasih,

Anip @ http://freesokmo.blogspot.com


Tuesday, 5-Sep-2006 14:13 Email | Share | | Bookmark
mari ke pulau perhentian..edisi "dari kl-2nd day"

kancil yat memulakan perjalanan
suasana merdeka kat bentong.. gambar dari dlm keter
mat motor
View all 174 photos...
31 Ogos-2 Sept 2006
Pulau Perhentian, Terengganu
SHRDC (SCD2 + Plastic 2 group) - Aku,men,coach,zack,zam,zul,ong,ummu,mahan,esah,sue,yat.


ni sumer gambar dari kamera aku..utk entry ni ada 174 gambar..


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net