Kalau nak famous kena selalu Enterframe yer...
http://marilarilagi.blogspot.com
By: anio anio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 25-Jun-2007 14:58 Email | Share | Bookmark
kenduri kawin budak sh3

aku,farid,cang& ali otw ke kenduri kadok kat melaka..
signboard kenduri haq..perut dah lapar
kad kawin haq
iz sibuk amik gmbr
amer n idrul
dah kenyang
jom jumpa haq pulak..
pelamin
mcm artis kawin
kad kawin zamil
zamil dah sampai naik viosnya
hulubalang x bg rapat ngan zamil
iz struggle amik gmbr zamil
geng2 hayat 3 reunite
x abis2 amik gmbr
pengantin laki dah sampai
pompuan belah kananla zamil
"ooo ye ker?? x taula pulak"
cross jalan
2 org hulubalang
naik tangga
masuk dewan
che mar tanya "ni ke dulang hantarannya?"
pause kjap utk amik gmbr
meja makan pengantin
pelaminnya
takut tgk hulubalang tu.
letih berdiri ni..
mak aiihh ramainya org!!
jomla duduk
caklempung
hulubalang 1
hulubalang
dapat jugak duduk
bersanding la diorang akhirnya..
nasik che mar..iz kata mcm nasik kucing
potong kek
dah habis potong
lapar dah pengantin ni
kami nak makan ni..
amer belum kenyang
cang hantar report kat awek dia.."sy x tgk pompuan lain kat cni"
jejaka sh3 yg makin pupus..
jumpa pulak ngan mak aji,ida ngan awang..
x pakai flash
budak sh3 ngan pengantin
budak pompuan pulak
dah nak balik
lps smyg,singgah minum kat kedai abu
lokasi meja masa kat sh3 dilukis oleh che mar
free gift..
SH3 = sains hayat 3, kelas aku masa matrix kat kolej mara banting '99..

12 may 07
saper:haq & roslina
tempat:seksyen 17 shah alam
yg gi: aku, amer, farid dari penang, cang a.k.a encik LP, idrul yg misteri, azril & iztoy..
meeting point:kilang aku..
pasal Haq: mamat kelate yg agak terer main chess ala2 kasparov..famously remembered sbg satu2nya budak banting yang telah memecahkan pintu kelas sbb kena marah ngan cikgu sbb simpan rambut pjg..

23 jun 07
saper:zamil & farhan
tempat:dewan MPS seremban
yg gi: aku laagi, amer, cang, iztoy & che mar dari sarawak..
meeting point: UM
pasal zamil: seorang doktor yg rock..

gmbr2 lain ada kat http://wiztoy.fotopages.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net