Kalau nak famous kena selalu Enterframe yer...
http://marilarilagi.blogspot.com
By: anio anio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 28-Jul-2007 14:53 Email | Share | Bookmark
kenduri kawin geng shrdc & biochem

ni kad kawin esah-fadzli
kitorang baru sampai,esah tgh mkn
dah abis mkn..ummu amik gmbr
hadiah sappa besaq sgt tu??
ramai2 dgn pengantin
geng2 lelaki yg menten..
ni jer pompuan yg tinggal..
ramai2 kat tpt parking
free gift dari esah
kad jemputan nad-amin
glamour nya bunting dia..
amik gmbr ngan pengantin
signboard tepi jalan
inila yati
seksi betul budak tu
inila capt
pakai flash pulak..
yati n capt
jalan lagi..
jln slow2..
kompang
sanding luar rumah??
ooo...silat rupanya
semangat giler mamat ni
org ke-3 silat
bersanding
bersanding lg...
geng2 um yg datang
gmbr ngan pengantin
kad kawin ngan bunga telur
1. aisyah n fadzli
kenal esah ni masa training kat shrdc dulu..kenduri dia 28 july 07 kat gombak.. antara selebriti yg datang yg aku kenal selain aku ialah feeda,mahan,sue,ummu,hasma,ct rock,zam, zul dan sasha elite.. ni kira pre-gathering sebelum merdeka trip 07 kat perhentian nanti..

2. nadratul n amin
nad ni kawan se-course kat um.. amin pulak dah kenal dah b4 diorang kawin lg..kenduri ni aku wajib gi, kalau x, nad punya bising tu boleh memecahkan gegendang telinga,, kenduri kawin nad kat ipoh 4 ogos tp aku gi yg belah amin kat batu caves, 11 ogos.. aku gi ngan feeda..kitorang sampai kul 3.. org catering tu dah siap kemas dah.. sorila nad, x byk gmbr..

3. capt n yati
capt a.k.a fakhri ni kenal kat kmb lg..pastu masuk course sama jugak kat um.. member serempitan masa kat kolej n vista..buat thesis pun sekali.. aku amik data dia, dia amik data aku.. yati pun sama jugak, satu fac kat um.. diorang couple dari form 4 kot kalau x salah..
aku gi ngan amer..kat sana, kitorang jumpa arnez, nad, amin, Q.. yg lain x sempat jumpa..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net