Kalau nak famous kena selalu Enterframe yer...
http://marilarilagi.blogspot.com
By: anio anio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 25-Dec-2007 16:09 Email | Share | Bookmark
fayed pulak kawin...

meja makan pengantin
pelamin ke tu?
ready utk amik gmbr
ramai2 bergambar..
kaki amik gmbr, tp x nmpk hasilnya..
organizer
anas paksa amik gmbr
nije pun hulur lumix dia...
kenangan lama (peristiwa mlm itu...)
tahniah kpd mmbr sekelas masa kat mrsmpc dulu (farabian 97/98), nor faridah a.k.a Dr Fayed yg baru kawin minggu lepas.. yg surprisenya, dia kawin ngan x-pc jugak, nasarudin kelas N .. masa mana diorang couple ntahla.. xpe, nti bila gi visit anak fayed, boleh tanya...

sempena kenduri fayed 23 disember lps kat dewan MPAJ, aku ngan men selaku organizer bersama, bekerjasama utk buat mini reu farabian 2007 bertemakan : "inilah anak kitorang..."..
walaupun bukan 24 org farabi yg dtg, majlis tetap meriah...

antara geng yg dah kenal sejak 10 thn lepas yg dtg : aku, men, anas, affai, zul, kak tie (kelas B).. ni geng2 bujang.. yg dah kawin pulak, pokwe + hanim = alisha, nije + eim = naim & naziz + nadimah = naufal.. gmbr2 ni dari kamera men.. org lain yg amik gmbr jugak = affai, nije,anas,pokwe..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net