Kalau nak famous kena selalu Enterframe yer...
http://marilarilagi.blogspot.com
By: anio anio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 28-Oct-2006 04:11 Email | Share | Bookmark
berjalan ke sekolah lama..

asrama putera dari jauh
asrama puteri (form6 jer)
dah masuk dlm blok asrama
dorm 1 dah jd bilik prep..ni dorm aku
kat penjuru kanan tu dulu ada katil aku..
katil dah diganti dgn meja
pencemaran nama aku..ni batch lain
yg ni lg teruk
tempat jemur baju
basuh baju sini
dorm 2..
depan dorm 1
dah ada bas..
pandangan dalam
sic
raykinzoku style
laluan tokoh
nadzmi aziz
tg mahaleel
dulu ni bilik guru..skang tatau jd apa
bilik kemahiran hidup
padang wembley kat tgh2 blok akademik
lepak atas kerusi yg still wujud
cikgu bm
cikgu geografi
ustaz
cikgu maths kot
peyoh kata ni warden
tak ingat ajar apa
pengetua
gambar2 pengetua dari awal sampai skang (1936-2006)
gaya lebih
kantin.. teringat lg kuih kaler oren bentuk mcm karipap
laluan laki ngan pompuan asing2
dulu beratur kaunter sini
blok baru.. kelas kat atas
nak masuk ke kelas
zarir amik gmbr
zarir duduk kat meja dia
aku kat meja aku..
dewan besar, dari tingkap kelas
dah dkt bawah
perasmian blok baru
logo sekolah
kat gate
pandangan jauh
posing
posing lg
pintu gerbang
takder keter lalu
cover sbb ada keter lalu
nak fly kena cross pdg ni,panjat gate
zarir kata ni dulu gelanggang squash
surau baru
tempat wuduk surau lama
surau lama,
insaf
Sultan Ismail College (SIC) a.k.a Maktab Sultan Ismail, Kota Bharu..

zarir ajak gi sekolah lama kitorang ,utk buat "dokumentari" dalam fotopage http://raykinzoku.fotopages.com dia..aku pun on jerla sbb dah 10 thn tak jejak kaki kat sana..ni sekolah aku masa amik pmr..
gmbr2 kat sini ngan kat fotopage zarir lebih kurang jer tapi dia punya lebih berilmiah ngan lebih byk nilai2 estetika..

p/s : zarir letak gambar kelas masa form 3 kat f/page dia..cuba teka mana aku..tak byk beza pun..hehe



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net