Kalau nak famous kena selalu Enterframe yer...
http://marilarilagi.blogspot.com

My name: anio anio
My Fotopage: http://enterframe.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
farabianz family
Latest entry:TTS bulan march
27/3 venue : taj curry house, ss12 subang jaya attd : anip,nije,dobot/pokwe,sleme,rajab,mudin 29/3 venue : food court alamanda putrajaya attd : anip, nije, men, pak din, fayed, eim (wife nije) View this Fotopage entry
Anip
rose hayati
Latest entry:Pot pet pot pet
Jam tepat 10.45...bosannye...jgn la ada bos TM yg baca ni...kantoi...Actually i've been thinking bout having new hobby...al maklumla skarang ni kan sgt lonely and hating my job to the MAX...sebab my pemangkin dah takde...dah jauh meninggalkan diriku yg full of sorrow ni...so i need to find something to rejuvenate my llife...though i'm tight with my little darling... So...ade idea tak...what i should do...please don;t let me involve in something yang ade kene mengena dgn 'see people' because aku dah mend... View this Fotopage entry
di atas pangkuan bibik stupido
mahani masran
Latest entry:Kenduri Kahwin & KLCC by NOV 2008
http://imageshack.us()Menuju puncak... http://imageshack.us() Semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa... ~photo taken by ckay~ View this Fotopage entry
Saaidal Razalli
Latest entry:Underwater camera Merdeka trip 2007 (continue..)
Camera under water yg aku cuci masa trip merdeka 2007 di perhentian, enjoy.... Tak bnyk gambar aku since malas nak pegang camera, men paling banyak, dan seperti biasa, gambar anip banyak tak nampak, hahaha!!! View this Fotopage entry
gaya memandang camera penuh konsentrasi
zahrein yaacob
Latest entry:My Wife's Charity ..Ansara Blood Donation
Hari Sabtu ...Aku pi tengok wife aku punya charity work dia di queensbay....Blood Donation Ansara....Menarik jugak melihat orang2 yang hadir...Aku dapat free screening Health... Yang interesting nya Screening Health aku...Aku Low Blood Sugar...Aku pelik,...aku rasa aku ni suka makan..Low sampai 3.1 .....Siap ingat aku puasa....Ntahla...Janji aku leh hidup berbakti pada masyarakat dan Jaga Family aku sudah..... Masa Blood Donation,, adala anak saudara wife aku data... View this Fotopage entry
Izlina Ibrahim
Latest entry:Wedding Reception: Zamil and Farhan
Event: Wedding Reception of Nurul Zamil and Farhan Venue: Dewan Perbandaran Seremban, Negeri Sembilan Date: 23rd of June, 2007 Relationship with author (Zamil): 1) Ex-classmate (Sains Hayat 3- SH3) at Mara College of Banting, class of 1999/2000 (tiru homework matematik dia, dia tiru homework biology saya - believe me, she was never good at biology and it's a miracle that she's now a doctor :P ) 2) Ex-hostelmate at Pandu Puteri 3) Geng buruk lantak Uptown and nasi goreng and satay SS14 4) Gen... View this Fotopage entry
Iztoy bawa botol air siap2
men lebam
Latest entry:Langkawi 2007
My trip to Langkawi Island few months ago (lupa exact date bila)... huhuhu :-) :-> :-D ;-) LOL 8-) :P $-) :-S :-( :-O View this Fotopage entry
Makam Mahsuri...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016